Firmaets filosofi er bygget på de bedste håndværkstraditioner kombineret med de bedste materialer. Og kun de bedste. Her vælger vi ikke discount materialer for at holde prisen kunstigt nede. Vi bruger de bedste

materialer til en konkurrencedygtig pris, som i det lange løb altid vil være den billigste løsning. Ved at bruge de bedste materialer kan vi derfor yde den bedste service og den bedste garanti. Og det vil vi gerne citeres for.

Privat til erhverv og omvendt

Vi har betydelig erfaring med at konvertere tidligere erhvervs ejendomme til privat beboelse, og omvendt. Vi kender regler og ikke mindst faldgruber indgående, og rådgiver og vejleder gerne om hvad der kan lade sig gøre. Vi kan være behjælpelige fra start projektfase til færdigt og afleveret projekt, og derved være med til at sikre at de rigtige løsninger bliver valgt til de enkelte opgaver. Vi besigtiger også gerne ejendomme og opgaver for vejledning inden projektering.

Få en varmekilde der kan
betale sig

Vi har stor erfaring i konvertering af varmekilder, med energibesparelser for øje. Det kan være fra olie til gas, olie til fjernvarme, gas til fjernvarme eller sågar konvertering til varmepumpeanlæg. Vi kan hjælpe allerede fra ønsket om konvertering til færdigt arbejde. Herunder tager vi gerne kontakten til de relevante myndigheder og forsyningsselskaber. Derved kan vi hjælpe med at sikre at den rigtige løsning bliver valgt til den enkelte opgave. Vi besigtiger gerne opgaven uforpligtende, og giver vores mening, råd og vejledning.